september, 2017

29sep(sep 29)10:00(sep 29)10:00Föreläsning: Empowering Songmed André de Quadros

Eventinformation

André de Quadros är en mycket inspirerande person! André tror på musikens och sångens kraft att förändra världen. Han är människorättsaktivist, musikprofessor och en internationellt känd körledare. De som känner till honom och hans idéer vallfärdar till hans föreläsningar och workshops över hela världen. Han arbetar med fångar, med flyktingar i läger på Västbanken, med musikklassbarn i Sverige, med sin egen fantastiska kör i Indonesien – för att bara nämna några av hans projekt.

Gemensamt för arbetet är hans egen metod – Empowering Song – som han har utvecklat som verktyg för att bygga upp en känsla av människovärde hos utsatta människor. Det är också namnet på en universitetskurs som André driver på två olika fängelser i Boston för fångar med mycket långa straff. På EIC har vi lyckats knyta honom till oss som konstnärlig ledare för festivalen Musik & Medmänsklighet där han också varit ansvarig för körledarkursen CONDUCTING 21C. Kom och lyssna på André när han berättar om sin metod Empowering Song på fred 29 sept kl 10.00 på Kulturfyren!

Vi bjuder på fika från 9.30.

På lördag 30 sept kl 13:30 har du dessutom möjlighet att uppleva metoden i praktiken när André håller en workshop på Skeppsholmens folkhögskola.

Tid

(Fredag) 10:00 - 12:00

Plats

Kulturfyren

Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm

Arrangeras av

Eric Ericson International Choral Centrewww.ericsonchoralcentre.se

X